Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 60.000

Vanzare Casa Rasnov, oportunitate de investitie

Vanzare Parter S.U. : 84 mp central 714 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov situata in zona centrala, compusa din corp cu 3 camere si grup sanitar dublu la parter si mansarda cu 2 velux, necompartimentata, cu placa beton intre niveluri, construita in anul 2000 din caramida pe un teren de 292 mp si o amprenta de 84 mp. Separat un alt corp din caramida cu amprenta de 170 mp si curent trifazic, care poate lua diverse destinatii, in total suprafata de teren este de 462 mp. Pret de vanzare 60.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de case fara trafic greu, situata la 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile: curent trifazic, apa, canal, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Deoarece statiunea turistica Rasnov este vizitata de foarte multi turisti, aceasta proprietate este ideala pentru a se transforma in pensiune.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.