Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov, opulenta, toate facilitatile

Vanzare P+E S.U. : 350 mp central 1142 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov cu incaperi generoase, elegante , ideala pentru cei ce isi doresc confortul unui camin cu finisaje deosebitesi lumina naturala din belsug. Casa este finalizata in anul 2009, pe un teren de 650 mp, are suprafata utila 350 mp si un regim de inaltime P+E, compusa din 2 apartamente, fiecare pe doua nivele cu scara interioara. Este alegerea perfecta pentru familii care doresc sa locuiasca impreuna si totusi separat. Unul din apartamente beneficiaza de living generos, bucatarie, baie si doua dormitoare cu bai proprii; celalalt apartament dispune de living cu bucatarie inclusa, baie si un dormitor cu baie si terasa. Incalzirea se realizeaza cu doua centrale, cate una pentru fiecare apartament si panouri solare. Casa oferă o atmosferă placută și un spațiu cu adevarat relaxant , proprietarii au avut grija ca tot ce e impozant să fie echilibrat, in concordanta cu piesele de mobilă, volumul mare al structurii casei să fie contrabalansat de canapele generoase, de paturi mari, de fotolii care invită la relaxare, pana si corpurile de iluminat au fost atent alese pentru a crea un spațiu intim și cochet, o atmosfera tonica, eleganta si stilata. Aceasta oferta este pentru oameni pretentiosi , cu gusturi rafinate, pret de vanzare 400.000 euro.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa si linistita, in apropierea padurii, este locul ideal pentru destindere si recreere.

Utilitati: Finisaje lux, toate utilitatile, 2 centrale termice racordate la gaz, panouri solare, alarma, sistem supraveghere video, garaj.

Avantaje: Este o casa extraordinara, in zona centrala.

Detalii Pret: Pretul acestei Casa de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.