Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, renovata complet, imbunatatita

Vanzare Parter S.U. : 90 mp Central 690 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartierul 1

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov situata in Cartierul 1, compusa din 4 camere, bucatarie, baie, camara si spatiu depozitare, suprafata desfasurata 100 mp si gradina de 400 mp. Casa este renovata si imbunatatita, izolata termic, beneficiaza de tamplarie termopan, parchet, incalzire centrala dar sunt pastrate si sobele de teracota, toate utilitatile, pret 69.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita in apropiere de magazine, scoala, transport in comun.

Utilitati: Finisaje clasice, izolata exterior, toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartierul 1, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.