Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov, saseasca, imbunatatita

Vanzare D+P S.U. : 150 mp central 733 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: De vanzare Casa saseasca in Rasnov, in zona buna, renovata si imbunatatita, constructie veche din caramida, compusa din 4 camere, bucatarie, baie, camara, 2 poduri, beci boltit generos, unde se poate amenaja crama, garaj si anexe, construita pe un teren de 400 mp si are suprafata desfasurata de 170 mp. Camerele sunt placate cu parchet de stejar, dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, confortul termic este asigurat cu sobe de teracota cu lemne, yunkers pentru apa calda. Podul este inalt ceea ce face posibila mansardarea, pret de vanzare 110.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala linistita in apropiere de banci, scoala, gradinita si toate institutiile publice, la doar 12 km de Brasov si Bran si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: apa, curent, gaz, canalizare.

Avantaje: Este o casa solida, raport excelent calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.