Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov , saseasca, langa padure

Vanzare D+P S.U. : 180 mp central 583 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vand Casa in Rasnov zona centrala, compusa din 4 camere, bucatarie, 2 grupuri sanitare, beci cu 2 incaperi, anexe gospodaresti. Este construita din caramida cu ziduri groase de 50 cm, pe un teren de 1240 mp, are suprafata utila 180 mp, podul inalt ce se poate mansarda, dispune de 2 intrari separate putand fi locuita de 2 familii sau o familie mai numeroasa, pret 105.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere scoala, gradinita, institutii publice, banci, transport in comun, la 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz, dar sunt pastrate si sobele de teracota.

Avantaje: Dispune de suprafata generoasa de teren, situata in zona linistita, langa padure.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.