Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov situata in cartierul 1

Vanzare P+M S.U. : 140 mp Central 535 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartier 1

Detalii imobil: De vanzare Casa Rasnov P+M, renovata si imbunatatita, construita din caramida pe un teren de 350 mp, dispune de o suprafata desfasurata de 120 mp plus o incapere de 40 mp cu intrare separata, la rosu. Casa este compusa la parter din 2 dormitoare, bucatarie, baie, camara, si la mansarda care este amenajata partial sunt 2 dormitoare, o camera de zi si se poate amenaja inca o baie. Pret de vanzare 75.000 euro negociabil.

Detalii zona: Este situata in apropiere de scoala, magazine, transport in comun, la 3 minute de mers cu masina pana in centrul statiunii.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile, tamplarie termopan, parchet in camere, confortul termic este asigurat cu convectoare racordate la gaz.

Avantaje: Raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 1, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.