Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov, constructie la gri

Vanzare D+P+E S.U. : 238 mp Periferie 609 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona rezidentiala

Detalii imobil: De vanzare Casa Rasnov, D+P+E, ridicata pe un teren de 1179 mp, cu suprafata desfasurata 238 mp. Este construita pe structura de beton, demisolul este compus din o incapere spatioasa unde se poate amenaja sala sport, sauna, Jacuzzi, etc., camera tehnica si un grup sanitar. La parter se gaseste un living generos, bucatarie, camara, o camera si doua bai si la etaj 3 dormitoare cu bai proprii. Podul este inalt, ceea ce ofera posibilitatea amenajarii a inca 2 camere cu bai proprii. Se vinde in stadiul actual la pretul de 145.000 euro.

Detalii zona: Zona selecta de case, in apropiere de centre comerciale, supermarket Billa, Banca Transilvania, transport in comun.

Utilitati: Apa de la retea, canal, curent mono si trifazic, gazul langa proprietate.

Avantaje: Faptul ca nu este finalizata este in avantajul cumparatorului, avand posibilitatea de a o finisa conform propriilor pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona rezidentiala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.