Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov vanzare, spatioasa, in zona linistita

Vanzare P+E+M S.U. : 240 mp Periferie 562 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Casa in Rasnov de vanzare, P+E+M, constructie 2010 din structura de beton cu zidarie din caramida porotherm termoizolata cu polistiren de 10 cm, foarte spatioasa. Este construita pe un teren de 650 mp, are suprafata desfasurata de 240 mp. Parterul compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, 2 holuri generoase este locuibil, restul de 5 dormitoare, bucatarie, baie, dressing, camara, ce se gasesc la etaj sunt la stadiul de gri, mansarda este necompartimentata. Mai dispune de o anexa cu camera tehnica si beci, se vinde la pretul de 135.000 euro. Se poate achizitiona si cu credit.

Detalii zona: Zona retrasa de case, in apropiere de centre comerciale, supermarket Billa, Banca Transilvania, transport in comun.

Utilitati: Apa de la retea, canal, curent si posibilitatea de a se bransa la gaz, momentan incalzire cu lemne in sobe teracota.

Avantaje: Este amenajata partial ceea ce este in avantajul cumparatorului de a o finaliza dupa propriile pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.