Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, trainica in zona centrala

Vanzare D+P+M S.U. : 220 mp Central 650 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov , central, compusa din 3 apartamente cu intrari separate, constructie solida cu ziduri groase de 60 cm. In partea din fata a casei este un apartament cu 2 camere, bucatarie, baie, hol cu intrare in mansarda open space in suprafata de 67 mp. In continuare este cel de-al doilea apartament care detine un dormitor, bucatarie, baie si beci. Deoarece podul este inalt, se mai pot amenaja inca 3 camere. In spate este cel de-al trei-lea apartament compus din living cu bucatarie, un dormitor si 2 bai. Este construita pe un teren de 367 mp, suprafata utila este de 220 mp, se vinde mobilata si utilata la pretul de 143.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de piata, scoala, transport in comun, la 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz. Confortul termic este asigurat de 2 centrale termice racordate la gaz.

Avantaje: Este o casa solida, renovata si imbunatatita recent, totul este nou. Fiind impartita in 3 apartamente, doua dintre ele se pot inchiria, avand un venit suplimentar, considerabil.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.