Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov ultramoderna, dotari lux

Vanzare P+M S.U. : 200 mp Periferie 635 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare casa Rasnov, P+M, mobilata si utilata modern, la parter beneficiaza de living generos, 1 dormitor, bucatarie, baie, iar la mansarda 3 dormitoare cu balcoane proprii si 2 bai. Casa este construita in 2008 pe un teren de 1000 mp, amprenta constructiei este de 115 mp, detine garaj, incalzire centrala gaz, este izolata termic, se vinde la pretul de 127.000 euro. Casa se poate achizitiona si cu 4000 mp teren, caz in care pretul se modifica.

Detalii zona: Zona linistita , in apropierea complexului olimpic de biatlon si sarituri la trambuline, scoala, statie transport in comun, la 10 km de Bran si 13 km de Brasov.

Utilitati: Curent trifazic, gaz, apa de la retea.

Avantaje: Casa are dotari de calitate superioara, este izolata exterior, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.