Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, zona centrala, la cheie

Vanzare P+E+M S.U. : 240 mp Central 562 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, zona centrala, constructie din caramida , P+E+M . Are in componenta sa 4 dormitoare, 2 living-uri, bucatarie, dining, 2 bai, la mansarda sala hobby. Casa este mobilata si utilata modern, mai detine garaj, foisor, curte amenajata, este construita pe un teren de 750 mp si are suprafata desfasurata 240 mp, pret 135.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in centru, langa toate institutiile publice, centre comerciale, scoala,banci.

Utilitati: Beneficiaza de incalzire centrala, toate utilitatile.

Avantaje: Este situata in zona centrala, libera la vanzare, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.