Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov Glajerie cu pozitie excelenta

Vanzare P+M S.U. : 170 mp Glajerie 535 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov, zona Glajerie, P+M, compusa din 3 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, camara, hol, terasa, beci. Casa este construita in 2008 din caramida pe un teren de 700 mp si are suprafata desfasurata 170 mp, este situata intro pozitie excelenta din care se vede valea Glajeriei in toata splendoarea ei, pret 91.000 euro.

Detalii zona: Zona de munte cu o panorama superba, zona prin care se va lega Rasnovul de or. Busteni, este locul ideal de refugiu din aglomeratia urbana.

Utilitati: Casa dispune de incalzire centrala pe lemne, fantana, hidrofor, curent, fosa septica.

Avantaje: Casa solida ideala pentru familie dar este pretabila si pentru casa de vacanta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.