Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov zona Penny, 2 corpuri

Vanzare P+M S.U. : 340 mp Periferie 705 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Penny

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov, zona Penny, P+M , constructie 2008 din caramida, izolata cu polistiren de 10 cm, are o suprafata desfasurata de 340 mp, suprafata totala 900 mp. La parter detine living, bucatarie, 2 camere, baie cu cabina dus, camera tehnica, camara, dressing, magazie lemne, iar la mansarda 4 dormitoare, baie cu jacuzzi si cabina dus. Se vinde impreuna cu inca un corp de casa mai vechi pe un singur nivel compus din 3 camere, bucatarie, baie, hol, pret 240.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita, in apropierea supermarket-ului Penny situata la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Incalzire centrala pe lemne, toate utilitatile.

Avantaje: Ideala pentru 2 familii sau o familie mai numeroasa.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Penny, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.