Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 45.000

Casa Rasnov de vanzare, imbunatatita

Vanzare D+P S.U. : 100 mp Periferie 450 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartierul 1

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, D+P de vanzare, compusa din 4 camere, bucatarie, baie si beci. Este construita din caramida, are suprafata utila 100 mp, este renovata complet in 2009, izolata exterior, instalatii noi, acoperis schimbat, tamplarie termopan, incalzire centrala bransata la gaz. Casa arata foarte bine, materialele folosite la amenajare sunt de calitate superioara, curte de 50 mp, pret 45.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, la 12 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Finisaje moderne, toate utilitatile: energie electrica, apa, canalizare, gaz, centrala termica racordata la gaz.

Avantaje: Casa la pret de apartament.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona linistita, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.