Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa saseasca Cristian, zona centrala

Vanzare Parter S.U. : 140 mp Central 692 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian zona centrala

Detalii imobil: Vanzare casa saseasca Cristian Brasov, compusa din 3 camere, camara, living cu bucatarie inclusa, baie, pod pregatit pentru mansardare, beci cu bolta din caramida. Casa este construita pe un teren de 1000 mp, curtea este amenajata si are suprafata desfasurata 140 mp, pret 97.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in centrul comunei, langa toate institutiile si centrele comerciale, Primarie, dispensar, scoala, gradinita, transport in comun.

Utilitati: Renovata si imbunatatita in 2007, toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: este situata la doar 6 km de Brasov, intretinuta foarte bine.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.