Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Cristian zona Gara, saseasca, 3 corpuri

Vanzare P+E+M S.U. : 445 mp Periferie 419 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian zona Gara

Detalii imobil: Vand Casa Cristian, zona Gara, 3 corpuri: doua corpuri de casa vechi si o constructie noua P+E+M, un corp detine living, o camera, baie, garaj, celalalt: bucatarie mare, o camera mare, baie, camara, hol. Casa noua este compusa din 4 dormitoare, 2 living-uri din care unul cu semineu, 2 bai, mansarda este necompartimentata, beci, proprietatea are o suprafata totala de 3400 mp si suprafata desfasurata 445 mp, pret 205.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de case sasesti situata la doar 8 km de Brasov si 3 km de Rasnov, gara, transport in comun, magazine.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Proprietatea este pe un teren de 3400 mp, multiple posibilitati de amenajare, posibil afacere.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona Gara, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.