Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa saseasca Harman Brasov, solida

Vanzare D+P+E S.U. : 450 mp Central 1333 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Harman zona Centrala

Detalii imobil: Vanzare casa Harman D+P+E reconstruita in 1995 pe platforma unei case sasesti cu ziduri de 50 cm pastrandu-se demisolul original cu bolta arcuita din caramida. Casa este compusa din 3 dormitoare, dressing, 3 bai, un living din 2 incaperi open space si un hol generos unde este amenajata o sera decorativa. Proprietatea mai are un corp de casa din 1884 compus din dormitor, bucatarie, hol unde s-a pastrat arhitectura veche si o anexa cu o camera, spatiu depozitare, baie, atelier si garaj. Casa este din caramida, compartimentata modern, are o suprafata desfasurata de 300 mp, construita pe un teren de 1800 mp, incalzire centrala gaz, beneficiaza de sistem alarma si supraveghere video, pret 600.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in centrul istoric, la 300 m de biserica fortificata, in apropiere de toate institutiile si centrele comerciale.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Casa pastreaza elementele de odinioara, camerele ofera comfort, insa fara a schimba aspectul original.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Harman, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.