Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa saseasca Cristian restaurata impecabil

Vanzare D+P S.U. : 150 mp Periferie 633 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Cristian zona retrasa

Detalii imobil: Vand Casa saseasca in Cristian meticulos restaurata astfel incat s-a pastrat arhitectura autentica saseasca. Este compusa din 4 camere, 2 bai, bucatarie si beci transformat in crama.Podul este pregatit pentru mansardare putandu-se amenaja inca doua camere si baie, toate instalatiile au fost schimbate, acoperis tigla bramac. Frumoasa ca o bijuterie ce reflecta vechea cultura rurala a satelor sasesti, aceasta casa este pusa in valoare pana la cel mai mic detaliu, este impecabil restaurata si transformata intr-o casa primitoare ce ofera tot confortul necesar. Se vinde la pretul de 95.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona linistita fara trafic greu, langa scoala, transport in comun, la doar 6 km de Brasov.

Utilitati: Renovata si imbunatatita, toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Ideala pentru cei ce iubesc stilul sasesc autentic.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona retrasa, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.