Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa saseasca Rasnov, pozitie buna

Vanzare D+P S.U. : 180 mp Central 611 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: De vanzare Casa saseasca autentica in Rasnov construita din caramida, cu pereti grosi de 50 cm, pe un teren de 1300 mp cu o suprafata utila de 180 mp. Este compusa din doua corpuri de casa: un corp este renovat complet si detine 2 camere, bucatarie, baie si beci, incalzire centrala si separat inca o camera. Celalalt corp necesita renovare si este compus din 3 camere, bucatarie si baie, tavanele sunt boltite tipic sasesc. Se poate dubla suprafata de la parter prin amenajarea podului care este foarte inalt si suporta modificari astfel incat se mai poate amenaja un etaj, chiar si mansarda. In spate mai exista o camera cu tavan boltit care poate lua diverse destinatii si beci. Beneficiaza de toate utilitatile si se vinde la pretul de 110.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona centrala, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, la doar 12 km de Brasov si 9 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Renovata si imbunatatita partial, toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Aceasta casa este foarte solida, reflecta vechea cultura rurala a satelor sasesti, cu mare potential pentru reamenajare-remodelare.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.