Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa saseasca Rasnov renovata impecabil

Vanzare D+P S.U. : 300 mp Central 516 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Centrala

Detalii imobil: Vanzare Casa saseasca in Rasnov construita pe un teren de 1368 mp, renovata si imbunatatita in 1997, compusa din trei apartamente, fiecare cu centrala proprie. Un apartament, intr-un corp de casa separat, detine living cu bucatarie, 1 dormitor, baie spatioasa, termopan, incalzirea este si in pardoseala. In alt corp de casa sunt celelalte doua apartamente. Unul dintre ele este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, termopan, celalalt, cu alta intrare separata detine 3 camere si baie. Tencuiala veche din interior si exterior a fost inlocuita, acoperisul refacut, instalatia electrica si sanitara schimbata. Tipic caselor sasesti nu lipseste beciul cu bolta din caramida unde se poate amenaja crama si podul foarte inalt se poate mansarda, pret 155.000 euro negociabil.

Detalii zona: Casa este situata in zona linistita fara trafic greu, in apropiere de scoala, institutii publice, la doar 12 km de Brasov.

Utilitati: Renovata si imbunatatita, toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Fiind situata in statiune turistica, aceasta locatie se poate transforma in pensiune devenind o afacere profitabila 100 %.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.