Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa saseasca in Rasnov, zona centrala

Vanzare D+P+M S.U. : 220 mp Central 454 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vand Casa in Rasnov, zona centrala cu doua intrari separate si ziduri groase de 60 cm. In partea din fata este compusa din 2 camere, bucatarie si baie. Este amenajata inclusiv mansarda, open space in suprafata de 67 mp. In spate, se mai gasesc inca doua camere, bucatarie si baie. Deoarece podul este inalt, se mai pot amenaja inca 3 camere. Peretii sunt retencuiti, podeaua este placata cu parchet de fag, gresie si faianta noua. Este construita pe un teren de 367 mp, suprafata utila 220 mp, beneficiaza de garaj cu canal, beci, toate utilitatile. Se vinde la pretul de 100.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de piata, scoala, transport in comun, la 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz.

Avantaje: Este o casa solida, aproape de centrul orasului, ideala pentru doua familii sau o familie mai numeroasa.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.