Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 80.000

Casa saseasca Rasnov de vanzare, zona centrala

Vanzare D+P S.U. : 120 mp Central 666 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa in Rasnov de vanzare compusa din 3 camere, bucatarie, 2 grupuri sanitare, beci cu anticamera, foisor, anexe gospodaresti. Beneficiaza de incalzire centrala gaz, dar sunt pastrate si sobele de teracota, termopane, constructie saseasca din caramida cu ziduri groase de 50 cm. Casa este construita pe un teren de 960 mp, are suprafata desfasurata 140 mp, podul este inalt se poate mansarda, pret 80.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de piata, scoala, transport in comun, la 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Este o casa solida aproape de centrul orasului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.