Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa saseasca in Rasnov, zona Florilor

Vanzare D+P S.U. : 56 mp Periferie 892 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand Casa in Rasnov, zona Florilor, din caramida, cu suprafata utila 56 mp si un teren de 187 mp. Este compusa din o camera foarte spatioasa in suprafata de 32 mp, bucatarie, baie, camara si acces la beci generos in suprafata de 33 mp, ca imbunatatiri beneficiaza de geamuri termopan, usi noi din lemn, parchet. Podul este inalt si se poate mansarda, astfel obtinandu-se inca aproximativ 50 mp locuibili. In curte sunt doua familii, doar accesul este comun, ambele avand curti separate, se vinde la pretul de 50.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de case, in apropiere de centre comerciale, transport in comun, la doar 12 km de Brasov si Bran si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Incalzire cu lemne in sobe tip semineu, curent, apa, gaz, canal.

Avantaje: Exista posibilitatea de a extinde suprafata utila.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.