Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa saseasca in Vulcan cu doua corpuri

Vanzare D+P+E S.U. : 340 mp Central 411 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Vulcan zona centrala

Detalii imobil: Vand Casa saseasca in Vulcan cu doua corpuri, D+P+E, imbunatatita partial, astfel incat s-a pastrat arhitectura autentica saseasca. Este construita pe un teren de 3618 mp din care 2272 mp, livada de pomi roditori. In corpul din dreapta, la demisol dispune de 2 incaperi cu bolta din caramida, una este folosita ca beci, in cealalta este turnata sapa de ciment pregatira pentru crama. Tot la demisol mai exista o camera spatioasa care poate fi folosita ca bucatarie sau bar. La parter in partea de la strada gasim o sufragerie spatioasa, un dormitor, bucatarie, baie si camara. In celalalt corp, la strada este o incapere unde se poate desfasura o activitate comerciala, bucatarie si camera tehnica. La etaj sunt 2 camere, bucatarie si doua bai. Mai beneficiaza de 2 ateliere in suprafata de 120 mp care se pot transforma in locuinta, pod inalt pe toata suprafata construita. Frumoasa ca o bijuterie ce reflecta vechea cultura rurala a satelor sasesti, aceasta casa este pusa in valoare pana la cel mai mic detaliu, este o casa primitoare ce ofera tot confortul necesar Se vinde la pretul de 140.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona linistita fara trafic greu, langa scoala, transport in comun, la doar 10 km de Brasov.

Utilitati: Imbunatatita partial, toate utilitatile, incalzire centrala gaz si suplimentar sobe teracota in toate camerele, livada de pomi fructiferi.

Avantaje: Se poate transforma in pensiune devenind o sursa de venit garantat, ideala pentru cei ce iubesc stilul sasesc autentic.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Vulcan, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.