Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa saseasca Rasnov de vanzare, langa padure

Vanzare D+P+E+M S.U. : 200 mp Central 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Centrala

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, restaurata din casa saseasca cu beci boltit din caramida unde se poate amenaja crama. Este foarte solida, compusa din 3 apartamente cu intrari separate, pozitie foarte buna langa padure, are amprenta de 200 mp si curte de 600 mp. Partea din fata este modernizata si beneficiaza de sufragerie, dormitor, bucatarie si baie, incalzire centrala, termopane, parchet, este mobilata si bucataria utilata. Celelalte 2 apartamente unde mai sunt inca 3 camere, 2 bucatarii, 3 bai sunt pregatite pentru renovare, plus mansarda care nu este inca compartimentata unde sunt montate 2 velux-uri, pret 100.000 euro.

Detalii zona: Zona foarte linistita aproape de centrul orasului, banca, scoala si toate institutiile publice, la doar 12 km de Brasov si Bran si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: instalatii noi la apa, curent, gaz, canal, incalzire centrala.

Avantaje: Este foarte spatioasa, ideala pentru o familie mai mare sau chiar mai multe familii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.