Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 58.500

Vand Casa solida si ieftina in Cristian Brasov

Vanzare D+P S.U. : 95 mp Central 615 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian zona Gara

Detalii imobil: Vand Casa in Cristian Brasov compusa din 3 camere, bucatarie, baie neamenajata, camara, beci. Este construita din caramida in anul 1978 pe un teren de 250 mp (in realitate 300 mp)si are suprafata utila 95 mp. Casa nu este imbunatatita, doar acoperisul este schimbat in anul 2008 (grinzi plus tigla), podul este inalt fiind posibila mansardarea. In stadiul actual se vinde la pretul de 58.500 euro.

Detalii zona: Zona buna, in apropiere de magazine, transport in comun.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile: curent, apa, canal si 2 bransamente la gaz.

Avantaje: Pret bun, faptul ca nu este imbunatatita este in avantajul cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona Gara, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.