Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa spatioasa in Zarnesti, zona linistita

Vanzare D+P+E S.U. : 350 mp Periferie 271 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona linistita

Detalii imobil: Vand Casa Zarnesti, D+P+E, constructie 2010 pe structura de beton si zidarie din caramida, termoizolata cu polistiren de 5 cm, foarte spatioasa si bine executata, construita pe un teren generos si o suprafata desfasurata de 383 mp. La parter dispune de living cu semineu, 1 dormitor,bucatarie si baie, etajul este compus din living, 2 dormitoare, un apartament de 2 camere si baie. Mai dispune de o anexa cu camara spatioasa, camera tehnica si terasa acoperita, iar la demisol se gaseste pivnita si garaj subteran. Manopera si materialele folosite sunt de calitate superioara, la etaj finisajele nu sunt realizate, dand ocazia viitorilor proprietari de a o finaliza dupa propriile pretentii, se vinde la super pretul de 95.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa de case, in apropiere de padure, liniste si aer curat, centre comerciale.

Utilitati: Apa de la retea, curent, fosa septica din beton, momentan incalzire cu lemne.

Avantaje: Pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.