Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa duplex Rasnov, constructie lemn

Vanzare P+M S.U. : 170 mp Periferie 552 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare Casa tip duplex in Rasnov, construita in anul 2008 pe un teren de 1000 mp pe structura din lemn, izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Jumatate din constructie este compusa: la parter din living cu bucatarie, dining, baie, camera tehnica si la mansarda 3 dormitoare si baie. Cealalta jumatate este identica, construita in oglinda. Amprenta casei este aproximativ 110 mp si are o suprafata utila de 170 mp. Se vinde la pretul de 94.000 euro plus tva.

Detalii zona: Zona linistita cu priveliste montana extraordinara, la 10 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de curent, apa prin foraj, proprietatea este imprejmuita cu gard.

Avantaje: Este pretabila pentru doua familii sau o familie mai numeroasa.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.