Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Tohanita Zarnesti, in zona retrasa

Vanzare D+P+E+M S.U. : 280 mp Periferie 603 €/mp

Detalii Casa de vanzare Tohanita Zarnesti

Detalii imobil: Vand Casa in Tohanita Zarnesti, ideala pentru cei ce prefera o viata linistita in zona nepoluata, construita in anul 2002 si refacuta in 2007, pe un teren de 1250 mp cu posibilitate de extindere pana la 5000 mp. Detine demisol cat amprenta casei, unde se gaseste garaj, o camera spatioasa si beci, la parter beneficiaza de living cu bucatarie deschisa, 1 baie, terasa si camera tehnica; la etaj 3 camere cu balcoane si doua bai, din care un dormitor matrimonial cu baie proprie si o baie ce deserveste celelalte doua camere, in total o suprafata desfasurata de 320 mp. Este construita pe structura de beton armat, cu placi de beton intre niveluri, acoperita cu tigla bramac. Casa se vinde mobilata si utilata cu teren de 5000 mp, la pretul de 169.000 euro.
Clasa energetica C
Consumul total specific de energie primara 290.08
Indicele de emisii CO2 88.12
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Zona deosebit de linistita, departe de aglomeratia urbana, la 4 km de Castelul Bran si 12 km de Rasnov.

Utilitati: Ca utilitati dispune de apa de la retea, curent mono si trifazic, fosa septica cu sistem de colectare a apei pluviale, confortul termic este asigurat de centrala pe lemne si boiler de 160 l pe curent. Gazul este la 100 m distanta.

Avantaje: Este ideala pentru pensiune, nu se vinde doar o casa, ci o posibila afacere profitabila.

Detalii Pret: Pretul acestei Caes de vanzare din Zarnesti, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.