Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Tohanu Nou, calitate ireprosabila

Vanzare P+M S.U. : 150 mp central 593 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona Tohanu Nou

Detalii imobil: Vand Casa Zarnesti, zona Tohanu Nou, foarte aproape de Bran, P+M, cu amprenta la sol 82 mp, construita in anul 2012, pe un teren de 1000 mp. Parterul este compus din living cu iesire pe terasa, bucatarie si grup sanitar, iar mansarda este open space , fiind posibila compartimentarea, si dispune de un grup sanitar. Casa este construita si finisata cu materiale de cea mai buna calitate, termopan wenge cu 5 camere, instalatii electrice Siemens, tigla bramac Alpina, dispune de sistem supraveghere si alarma interior, exterior. Pentru parter incalzirea se efectueaza cu soba de fonta cu lemne, iar mansarda cu panouri radiante cu eficienta maxima. Se poate achizitiona ca locuinta permanenta, sau casa de vacanta pentru momente minunate petrecute la munte, se vinde la cheie cu pretul de 89.000 euro.

Detalii zona: Este amplasata intr-o zona unde privelistea montana se prezinta in toata splendoarea ei, la aproximativ 5 km de Rasnov si 15 km de Poiana Brasov

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de curent, apa de la retea si fosa septica.

Avantaje: Este o cladire moderna, raport extraordinar calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona Tohanu Nou, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.