Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa vacanta Moeciu de vanzare,

Vanzare P+E S.U. : 250 mp Periferie 571 €/mp

Detalii Casa de vanzare Moeciu zona de munte

Detalii imobil: Casa de vacanta in Moeciu de vanzare ,ideala pentru cei ce prefera o viata linistita intr-un loc superb, construita in anul 2002 pe un teren de 1000 mp. Sunt doua corpuri de casa. Cea mare beneficiaza de 5 dormitoare, sufragerie, bucatarie, 3 bai. In continuare este un alt corp de casa cu intrare separata compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, baie si camera tehnica. Ambele corpuri dispun de o suprafata desfasurata de aproximativ 280 mp, au placi beton intre niveluri, sunt termoizolate cu polistiren de 10 cm, foisor cu gratar, balansoar si multa vegetatie in jur. Casele se vind mobilate si utilate la pretul de 160.000 euro.

Detalii zona: Zona cu peisaje minunate, una din cele mai frumoase destinatii turistice din Romania, cu vai pline de farmec si multi afluenti limpezi si curati ca lacrima, situata la 20 km de Rasnov si 30 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, confortul termic este asigurat de doua centrale: una pe gaz si una pe lemne.

Avantaje: Se poate transforma in pensiune, nu se vinde doar o casa, ci o posibila afacere in statiunea turistica Moieciu.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu, zona de munte, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.