Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa vacanta Rasnov de vanzare, arhitectura unica

Vanzare P+M S.U. : 319 mp Periferie 877 €/mp

Detalii casa vacanta de vanzare Rasnov

Detalii imobil: Casa de vacanta in Rasnov de vanzare P+M, construita pe un teren intravilan de 10.000 mp si lac agrement de 3000 mp. Constructia in suprafata utila de 295 mp are o arhitectura occidentala cu materiale si manopera deosebite, ce ofera calitate vietii si un confort sporit. La parter se gaseste un living generos, bucatarie, bar, grup sanitar femei si barbati, camera tehnica, 2 terase. Peste jumatate din parter este turnata placa de beton si in mansarda mai sunt amenajate 6 camere cu bai proprii, nefinisate. Pe proprietate mai este construit un foisor cu dormitor, bucatarie si baie cu suprafata utila 24 mp. Pret de vanzare 480.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona extraordinar de frumoasa, cu potential turistic ridicat, situata la 6 km de central statiunii Rasnov si 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Ca utilitati: curent trifazic, telefon, internet, put forat cu hidrofor, doua fose septice.

Avantaje: Toata suprafata de teren de 10.000 mp este trecuta in intravilan curti constructii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vacanta de vanzare din Rasnov, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.