Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Zarnesti de vanzare, in zona retrasa

Vanzare Parter S.U. : 80 mp Periferie 562 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona periferica

Detalii imobil: Casa in Zarnesti de vanzare, pe un singur nivel, din caramida, compusa din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, camara, hol, in suprafata de 88 mp. Mai dispune de o magazie si o terasa spatioasa, acoperita. Confortul termic este asigurat cu sobe de teracota. Podul este inalt si structura permite mansardarea, pret de vanzare 45.000 euro. Terenul, in suprafata de 942 mp se poate cumpara separat.

Detalii zona: Zona linistita de case situata la iesirea spre Plaiul Foii.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de curent si apa de la retea, canalizarea trece prin fata imobilului si gazul in apropiere.

Avantaje: Faptul ca nu este imbunatatita reprezinta un avantaj pentru cumparator, se poate amenaja conform propriilor pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei case de vanzare din Zarnesti, zona retrasa, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.