Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Zarnesti de vanzare in zona selecta

Vanzare P+E 212 mp Periferie 660 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona selecta

Detalii imobil: Casa Zarnesti de vanzare, moderna si spatioasa, P+E, construita in 2007 pe un teren de 700 mp si o suprafata desfasurata de 236 mp, realizata impecabil cu materiale si manopera de calitate superioara. Dispune de living generos, 1 dormitor, bucatarie, 1 grup sanitar la parter si cu intrare separata camera tehnica, beci si garaj. La etaj 4 dormitoare, bucatarie, dressing, 3 grupuri sanitare, 2 balcoane. Este edificata pe structura de beton armat si zidarie din caramida, termoizolata, acoperis tabla. Curtea generoasa este amenajata cu foisor, gratar, leagan, plante ornamentale, livada de pomi fructiferi, gradina de zarzavat, 2 anexe: una de 18 mp, cealalta de 28 mp. Se vinde la cheie cu pretul de 140.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona selecta, cu oameni de calitate, in apropiere de padure unde predomina linistea si aerul curat.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de apa de la retea, curent, fosa septica, toate avizele aprobate pentru bransarea la gaz, actualmente incalzire centrala pe lemne, boiler de 200 litri.

Avantaje: Este o casa lucrata bine, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.