Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Zarnesti, pretabil spatiu comercial

Vanzare D+P+E+M S.U. : 86 mp central 383 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona centrala

Detalii imobil: De vanzare Casa Zarnesti, D+P+E+M, constructie veche din caramida, restaurata partial si extinsa in perioada 2000-2005, suprafata 86 mp. Este situata in zona centrala, fiind o buna oportunitate de business. Parterul, care este compus din 2 camere, bucatarie mica si baie, a fost folosit ca spatiu comercial, mai precis un magazin alimentar. La etaj se gaseste un living spatios, un dormitor cu velux si o baie; mansarda este open space cu doua velux. Imobilul nu a fost locuit de cativa ani, necesita renovare, dispune de beci si balcon pe toata lungimea lui. Pret de vanzare 33.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in centrul orasului, langa toate institutiile publice, scoala, transport in comun.

Utilitati: Debransata de la apa, curent, gaz.

Avantaje: Amplasarea in zona.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.