Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Zarnesti, solida, cu teren generos

Vanzare D+P S.U. : 108 mp central 666 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona centrala

Detalii imobil: Vand Casa Zarnesti, cu 2 corpuri de cladire; Corpul mare de casa in suprafata de 100 mp este compus din 3 camere, hol foarte spatios care poate fi folosit ca si camera de zi, baie si veranda , dispune de incalzire centrala bransata la gaz si suplimentar sobe teracota cu lemne in fiecare camera. Celalalt corp este compus din o camera, bucatarie si camara, incalzirea cu convector si yunkers pentru apa calda. Suprafata totala de teren este de 1339 mp din care 615 mp curti constructii si 724 mp gradina. Casa beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan, beci boltit cu caramida, cuptor paine si o anexa din caramida in suprafata de 90 mp. Pret de vanzare 72.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de institutii publice, scoala, banci, supermarket, transport in comun.

Utilitati: Ca utilitati dispune de curent, apa, gaz. Canalizarea este adusa pana in curte, dar nu este efectuat bransamentul la casa.

Avantaje: Pret bun, casa este solida si sanatoasa.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.