Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Zarnesti, spatioasa, doua corpuri

Vanzare D+P+E+M S.U. : 600 mp Periferie 300 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona Periferica

Detalii imobil: Vanzare casa Zarnesti compusa din doua corpuri si curte de 1300 mp, cu toate utilitatile (gaz, curent, apa, canal). Primul corp cu amprenta de 170 mp este compus din doua beciuri la demisol, la parter living, bucatarie, baie, si doua dormitoare, la etaj doua dormitoare si baie , iar mansarda inca nu este compartimentata. Este mobilat si utilat, beneficiaza de incalzire centrala pe lemne si pe gaz. Corpul al doilea are o amprenta de 96 m, este compus din living, bucatarie, baie,la parter si 4 dormitoare cu o baie la etaj. Are centrala pe gaz proprie, baile sunt utilate, 2 dormitoarele sunt dotate actualmente cu mobilier de birou. Ambele corpuri se pot vinde impreuna la pretul de 180.000 euro, dar si separat, caz in care trebuie facuta o dezmembrare.

Detalii zona: Zona linistita si retrasa, langa padure.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.