Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Zarnesti, spre Magura, impecabila

Vanzare D+P+E+M S.U. : 250 mp Periferie 320 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona excelenta

Detalii imobil: Vanzare Casa Zarnesti, D+P+E+M, constructie solida executata impecabil, cu arhitectura si design interior de exceptie, compusa din living, bucatarie, grup sanitar la parter; la etaj 3 dormitoare din care doua cu balcoane proprii si grup sanitar. Demisolul este cat amprenta casei si dispune de camera tehnica unde se gaseste centrala pe lemne cu gazeificare, boiler de 200 litri, beci si spatiu depozitare. Mansarda nu este compartimentata dar exista posibilitatea de amenajare a doua camere si baie. Casa este construita in 2010 cu materiale de cea mai buna calitate, pe un teren de 800 mp si are suprafata utila 250 mp, se vinde mobilata si utilata la pretul de 80.000 euro. Este o cladire moderna, durabila si confortabila, bine izolata si sanatoasa, ce confera un sentiment de siguranta si conditii excelente, la cele mai ridicate standarde chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre noi.

Detalii zona: Zona linistita de case, la poalele padurii, la iesirea din Zarnesti spre Magura, cu deschidere panoramica extraordinara, insorita toata ziua.

Utilitati: Curent, apa, canal, incalzire centrala pe lemne, boiler de 200 litri, yunkers pentru apa calda, gazul este la 50 m. Mai dispune de camere supraveghere, sistem alarma si senzori miscare.

Avantaje: Este o constructie bine executata, ce ofera calitate vietii, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.