Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Zarnesti, Tohanu Vechi

Vanzare D+P+M S.U. : 200 mp central 490 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona Tohanu Vechi

Detalii imobil: Vanzare Casa Zarnesti, D+P+M, consolidata si extinsa in anul 1992, mansardata in 2008. Suprafata totala a terenului este 670 mp, din care, casa are amprenta 112 mp si o anexa cu amprenta 60 mp unde este amenajat garaj, spatiu pentru animale si depozitare. La parter dispune de 3 dormitoare, bucatarie, baie si la mansarda 4 dormitoare, living si baie. Casa are iesire la 2 strazi asfaltate, este termoizolata, beneficiaza de incalzire centrala si suplimentar sobe teracota la parter, camera tehnica, foisor, beci, termopan, parchet,usi lemn masiv. Pret de vanzare 98.000 euro.
Clasa energetica B
Consumul total specific de energie primara 133.64
Indicele de emisii CO2 51.1
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Zona linistita de case in apropiere de scoala, gradinita, centre comerciale, transport in comun.

Utilitati: Toate utilitatile, curent, gaz, apa, decantor (canalizarea urmeaza), incalzire centrala pe lemne si gaz.

Avantaje: Este o casa spatioasa cu iesire la 2 strazi, pretabil afacere.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, Tohanu Vechi, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.