Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Case de vanzare la munte – Rasnov, Bran, Moeciu

Cuprins:

De ce sa cumperi casa la munte?

De ce sa colaborezi cu Unic Star?

Unic Star pune la dispozitia clientilor o bogata baza de date ce contine oferte cu case aflate spre vanzare in cele mai bune zone din apropierea Brasovului. Colaboram cu proprietari in scopul de a efectua vanzari case in zonele Cristian, Rasnov, Ghimbav, Zarnesti, Bran, Moeciu sau in orasul Brasov, iar diversitatea listei de proprietati de care dispunem ne permite sa afirmam cu convingere ca avem cu siguranta ceea ce cautati.

De ce sa cumperi casa la munte?

Din prisma potentialului turistic al zonei, casele pe care le punem in vanzare sunt cautate in egala masura ca locuinte permanente dar si pentru transformarea in case de vacanta. Localitatile in care dispunem de oferte se afla in curs de dezvoltare si reprezinta o investitie excelenta datorita autostrazii si aeroportului ce urmeaza sa fie date in folosinta incepand cu anul 2015. Imediata apropiere de unul dintre marile orase ale tarii este un alt avantaj al zonelor de care agentia Unic Star se ocupa, din prisma accesului la hypermarketuri, malluri si alte facilitati reprezentative zonei urbane.

O casa la munte este o oportunitate ideala de retragere in liniste si in mijlocul naturii dupa iesirea la pensie pentru persoanele care si-au petrecut intreaga viata la oras, dar si o oportunitate de a dezvolta o afacere de familie in domeniul agroturismului intr-o zona ce continua sa creasca si sa se dezvolte intr-un ritm sustinut.

De ce sa colaborezi cu Unic Star?

Unic Star este singura agentie imobiliara din Rasnov, exclusivitatea nu ne-a facut insa sa uitam principiile dupa care ne-am ghidat in permanenta in cel aproape un deceniu de activitate. Avem experienta in tranzactiile specifice acestei zone si suntem in masura sa oferim consultanta si sa realizam evaluari corecte ale proprietatilor din lista de oferte astfel incat clientii sa obtina cel mai corect pret.

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.