Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Complex turistic Rasnov, zona Glajerie

Vanzare P+2E+M S.U. : 1700 mp Glajerie 117 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Complex turistic de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare Complex turistic Rasnov, zona Glajerie, compus din 3 cladiri si o fundatie pentru inca o constructie de 40 camere. Complexul este amplasat pe un teren de 10.000 mp, are suprafata desfasurata 1700 mp, restaurant rustic 200 locuri, cazare 65 locuri distribuite in 5 apartamente si 15 camere, sala conferinta 70 locuri, 2 lacuri pentru pescuit sportiv, parcare proprie. Este locul perfect pentru cei care doresc sa lase in urma viata cotidiana si tind spre o destinatie salbatica la 900 m altitudine, pret 200.000 euro.

Detalii zona: Complexul este situat la o ora distanta de cabana Diham, zona unde linistea si aerul curat pune stapanire pe tot ce o inconjoara, la 18 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Incalzire centrala pe lemne, energie electrica produsa cu minihidrocentrala proprie, apa captata din izvoare.

Avantaje: Este situat in mijlocul naturii, la poalele muntilor Bucegi.

Detalii Pret: Pretul acestui Complex turistic de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.