Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De inchiriat apartament 2 camere Rasnov

Inchiriere Decomandat S.U. : 52 mp Central 4.80 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: De inchiriat apartament 2 camere Rasnov , zona Centru Nord, renovat complet si imbunatatit, decomandat, situat la etajul 1, suprafata utila 52 mp plus balcon 3.6 mp. Apartamentul este situat in bloc tip vila din caramida, este mobilat si utilat, are boxa la subsol si acces la uscatorie. Se inchiriaza la cheie pe perioada de minim un an cu 250 euro/luna plus garantie.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de institutii publice, scoala, gradinita, centre comerciale.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Se inchiriaza la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de inchiriat din Rasnov, zona Centru Nord, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.