Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 12.000

De vanzare Camera camin Rasnov

Vanzare Semidecomandat S.U. : 24 mp Central 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Camera camin de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: De vanzare Camera de camin in Rasnov , situata la etajul 1,cu suprafata utila 24 mp, usa metalica intrare, parchet laminat, gresie, faianta, geam termopan. Confortul termic este asigurat cu convector pe gaz, boiler pentru apa calda. Se vinde mobilata la pretul de 12.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita, este situata in apropiere de centre comerciale, transport in comun, institutii publice, scoala, gara.

Utilitati: Toate utilitatile: gaz, curent, apa, canal.

Avantaje: Zona centrala.

Detalii Pret: Pretul acestei Camere de camin de vanzare din Rasnov, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.