Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare casa de vacanta in Bran Simon

Vanzare D+P+E+M S.U. : 450 mp Periferie 1055 €/mp

Detalii Casa de vacanta de vanzare Bran zona Simon

Detalii imobil: De vanzare casa de vacanta in Bran Simon, D+P+E+M, finalizata in anul 2018 pe un teren de 1300 mp cu o suprafata desfasurata de 502 mp.Este construita pe structura de beton si zidaria din caramida la parter si etajul 1 iar mansarda din lemn. Moderna si eleganta pune la dispozitie sala mese, 10 camere cu bai proprii si balcoane, bucatarie, camera tehnica unde se gasesc 2 centrale termice racordate la gaz si boiler de 500 litri.
Camerele spatioase si luminoase, mobilate si utilate cu gust si rafinament dispun de balcoane si bai proprii, raport deosebit calitate pret. La exterior tamplaria este PVC cu 6 camere si la interior, din lemn masiv, cladirea este termoizolata cu polistiren de 10 cm, acoperita cu tabla Lindab, materialele si manopera sunt de calitate superioara, ofera conditii excelente, intimitate si linistea mult dorita. Se vinde la cheie cu pretul de 475.000 euro negociabil.

Detalii zona: Casa de vacanta este amplasata intr-o zona ce impresioneaza cu frumusetea si peisajul strajuit de munti,la aproximativ 1 km de Castelul Bran.

Utilitati: Ca utilitati dispune de curent, cablu, internet, apa de la retea, gaz si microstatie de epurare cu sistem de eliminare a apei uzate menajere. In plus sunt instalate si panouri fotovoltaice pentru furnizarea de apa calda menajera.

Avantaje: Este o oportunitate de afacere, poate aduce venituri consistente prin inchiriere in regim hotelier.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vacanta de vanzare din Bran, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.