Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare casa in Moieciu de Jos, spatioasa

Vanzare Parter S.U. : 180 mp Central 694 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moieciu zona centrala

Detalii imobil: De vanzare casa in Moieciu de Jos, construita doar pe parter in anul 2010 pe structura de beton si zidarie din caramida, pe un teren de 1108 mp si o suprafata desfasurata de 208 mp. Este compusa din living de 60 mp, baie de servici, debara, 3 dormitoare, din care doua cu bai proprii, bucatarie. Mai dispune de o anexa unde este montata centrala noua pe lemne si doua foisoare.Cladirea este termoizolata, camerele sunt generoase si luminoase, cu spatii vitrate mari, amplasarea este de exceptie, intr-un cadru natural fascinant cu multa vegetatie, liniste si pentru a intregi peisajul, la granita proprietatii curge paraul Turcu., pret de vanzare 125.000 euro.

Detalii zona: Frumusetea acestei depresiuni este data de relieful divers, brazdat de munti si dealuri de diferite inaltimi, imbracate in paduri de brazi si foioase. Panorama este de exceptie, specifica zonei de munte, de asemenea cadrul natural cu multa vegetatie ofera linistea necesara pentru confort si buna dispozitie.

Utilitati: Curent, apa captata din izvoare, fosa septica.

Avantaje: Constructie buna amplasata in zona extraordinara.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moieciu de Jos, este usor NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.