Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare casa in Sirnea Fundata

Vanzare Decomandat S.U. : 100 mp Central 400 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Sirnea Fundata

Detalii imobil: De vanzare casa batraneasca in Sirnea Fundata, cu acces facil in orice anotimp, construita din lemn izolata exterior cu polistiren, detine demisol din piatra si beton unde se gaseste beci-ul si parter unde se gasesc 3 camere, hol, bucatarie si baie . Se poate vinde in 3 variante: casa cu 1000 mp la pretul de 40.000 euro, casa cu teren de 2684 mp la pretul de 60.000 euro sau casa cu teren de 6313 mp la pretul de 95.000 euro.Tot terenul de 6313 mp este intravilan curti constructii, se poate construi oriunde pe el.
Clasa energetica E
Consumul total specific de energie primara 467.67
Indicele de emisii CO2 145.76
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Zona de munte spectaculoasa cu relief variat si peisaj de vis, la aproximativ 20 km de castelul Bran si celelalte atractii turistice din zona.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de apa de la retea si curent electric. Confortul termic este asigurat de sobe teracota, boiler pentru apa calda.

Avantaje: Este o casa sanatoasa, raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Sirnea Fundata, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.