Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare casa la gri in Cristian Brasov

Vanzare P+EM S.U. : 190 mp Periferie 447 €/mp

Detalii Casa de vanzare Cristian zona Nisipului

Detalii imobil: De vanzare casa Cristian, constructie 2017, structurata pe 2 niveluri P+EM, construita pe cadre de beton si zidarie din caramida porotherm, pe un teren de 300 mp concesiune achitata integral si o suprafata construita de 214 mp. Este compusa din living, bucatarie, baie, casa scarii la parter, iar la etaj 4 dormitoare si baie. 3 dormitoare au acces la balcon, de unde se pot admira muntii Bucegi si Piatra Craiului. Casa a fost realizata avand ca prioritate confortul, ce rezulta din spatiile generoase si luminoase si materiale de calitate superioara, este termoizolata, acoperita cu tigla Bramac. Mai beneficiaza de garaj tot din caramida cu spatiu depozitare deasupra, pret de vanzare 85.000 euro.

Detalii zona: Zona cu priveliste deosebita spre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, casa situata in zona buna, la aproximativ 8 km de Brasov si 4 km de Rasnov.

Utilitati: Apa si canal in casa, curent si gaz la strada.

Avantaje: Este o casa lucrata bine, in zona excelenta. Nu este finisata ceea ce reprezinta un avantaj pentru viitorii proprietari, avand posibilitatea amenajarii conform propriilor preferinte.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian Brasov, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.