Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 40.000

De vanzare casa Rasnov, langa padure

Vanzare Decomandat S.U. : 50 mp Periferie 800 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov langa padure

Detalii imobil: De vanzare Casa Rasnov compusa din 2 camere, hol cu amprenta de 50 mp si separat o anexa cu bucatarie de vara si baie, aproximativ 24 mp, construite din caramida pe un teren de 187 mp, acoperis tigla. Beneficiaza de beci 20 mp, o sura si doua spatii depozitare, necesita renovare, pret 40.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa, linistita, fara trafic greu, la aproximativ 1 km de centrul orasului, in apropiere de scoala, gradinita, centre comerciale, transport in comun.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, doua sobe teracota: una cu gaz, alta cu lemne, curent, apa, canalizare.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona linistita, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.