Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare casa Zarnesti, in zona centrala

Vanzare P+E S.U. : 290 mp Central 534 €/mp

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona centrala

Detalii imobil: De vanzare casa Zarnesti, in zona centrala, construita din caramida si bca, pe un teren de 863 mp si amprenta la sol 155 mp. Aceasta locatie a fost gandita a fi locuinta permanenta cu desfasurarea unei activitati comerciale la parter, unde se gasesc doua incaperi mari cu doua bai. Jumatate din suprafata construita de la parter este finisata si in functiune, restul casei este la rosu. La etaj se gasesc 2 apartamente fiecare cu 2 camere, living si baie plus inca 3 camere cu bai proprii. Podul fiind foarte inalt se mai pot amenaja inca 3 camere.Compartimentarea este ideala pentru a fi inclusa in circuitul turistic, pret vanzare 155.000 euro negociabil.

Detalii zona: Casa este situata in zona centrala, la 5 minute de centru unde sunt toate institutiile publice, transport in comun, etc.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, incalzire centrala bransata la gaz pentru spatiul finisat de la parter si centrala pe lemne pentru toata casa. Instalatia electrica (trifazic) si gazul sunt duse pana la etaj.

Avantaje: Terenul pe care a fost construita casa are iesire la 2 strazi, ceea ce prezinta un avantaj major in cazul in care viitorii proprietari se decid pentru exploatare in regim hotelier.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.