Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare casa Zarnesti, zona garii

Vanzare D+P S.U. : 60 mp Periferie 1000 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona gara

Detalii imobil: De vanzare casa modesta in Zarnesti, zona Gara, construita din caramida si boltari, pe un teren de 640 mp si suprafata desfasurata de 60 mp, este compusa din 2 camere, bucatarie, baie, hol si beci. Este dispusa doar pe parter, cu posibilitate de mansardare deoarece podul este inalt. Casa este acoperita cu tigla, izolata exterior cu polistiren, dispune de usa metalica intrare, partial geamuri termopan. Confortul termic este asigurat cu combustibil solid in soba teracota intr-o camera si goden de fonta in cealalta camera. Pe teren mai exista o magazie de lemne, un foisor si un grill din caramida. Pret vanzare 60.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de case, in apropiere de gara, supermarket Penny, scoala, transport in comun.

Utilitati: Curent, apa, canal, bransarea la gaz este posibila deoarece conducta de gaz trece prin fata casei.

Avantaje: Raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona gara, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.